Over ons

Over Traditional Chinese Massage Number 1

Traditional Chinese Massage Number 1 biedt een comfortabele omgeving voor uw wensen op het gebied van massage therapie en schoonheidsbehandelingen. Onze vriendelijke en getrainde therapeuten hebben zich als doel gesteld U de beste massage van Amsterdam te bezorgen. Wij zijn er trots op zowel een lokale klantenkring te verzorgen als bezoekers van buiten de stad.

Belastingvoordeel voor de Werkgever

De Nederlandse regering onderkent het belang van de gezondheid van werknemers en de vermindering van het risico van werkstress, burn-out en RSI. Net als in de rest van Europa, is de werkgever wettelijk aansprakelijk voor het risico daarop bij hun werknemers. Om die reden kunnen werkgevers die gebruik maken van diensten als stoelmassage mogelijk recht hebben op hun BTW te compenseren als op grond van artikel 15 van de wet op de omzetbelasting 1968.

Hoe Traditional Chinese Massage Number 1 te vinden is

Traditional Chinese Massage Number 1 is binnen een paar minuten loopafstand van de Dam en het winkelcentrum Magna Plaza. Mocht u reizen vanaf Centraal Station dan kunt u gebruik maken van elke tram in de richting van de Dam.